• (888) 385-4245
  • Contact Us
  • Member Login
  • Get Listed Today
Posted by on 12/30/2019

Ami Hemviken: Förändringsledning – Skapa Nya Varaktiga Beteenden [VIDEO]


Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, ledarskap, relation och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare och coach. År 2017 var Ami Sveriges mest anlitade föreläsare och vann även den prestigefyllda titeln Årets Talare.

Under sina år som föreläsare och mentor har hon hjälpt många företag och organisationer att få ut mer kraft och glädje från sina medarbetare. Hon är en underhållande utbildare som alltid lyckas lyfta och inspirera sin publik. Hennes energi går inte att ducka för då den smittar av sig till alla hon möter och det i sin tur skapar resultat. Ami arbetar med interaktivitet under sina föreläsningar och ser till att skapa kommunikation och energi i både små och stora grupper.

Chefsnätverket Close får den här videon där Ami delar sina nycklar till framgångsrikt förändringsarbete. De arrangerar också ett föreläsningsevenemang med Ami Hemviken.

Hon kommer diskutera beteendeförändringar på individ- och gruppnivå. När du vill skapa förändringar som är varaktiga och faktiskt fungerar behöver du enligt Ami veta hur människor reagerar på något som är nytt och okänt. Under dagen kommer hon presentera och gestalta grunderna i förändringsteori på individ- och gruppnivå på ett lättsamt och tillgängligt sätt. Med exempel, övningar och handfasta tips ger hon dig insikter och gott om verktyg att ta med dig hem.

Besök bälgen för att veta mer om den kommande evenemangsinformationen.

21 JANUARI, 2020
VY, Götgatan 14, Stockholm
Visa mer: https://www.close.se/event/vd2sth-20q1/

28 JANUARI, 2020
High Court, Malmöhusvägen 1, Malmö
Visa mer: https://www.close.se/event/vd1mlo-20q1/

30 JANUARI, 2020
VY, Götgatan 14, Stockholm
Visa mer: https://www.close.se/event/vd1sth-20q1/

Om du vill gå med på Amis föreläsning, besök här - https://www.close.se/?intresseanmalan

Contact This Member

Join our Mailing List to Receive Marketing Tips