• (888) 385-4245
  • Contact Us
  • Member Login
  • Get Listed Today
Posted by on 02/11/2020

Tips för att hitta en ledarskapsmentor i Sverige

Tips för att hitta en ledarskapsmentor i Sverige

Alla vill utmärka sig i sin karriär. Och för att ha en bra mentor och guide är nyckeln. Vi kallar de människor våra mentorer som inte bara lyckas inom våra favoritområden utan också angelägna om att dela sina framgångshistorier tillsammans med pro tips och tricks, som så småningom hjälper dig att utmärka sig i livet. Men itâs mycket sällsynt att få din rätt mentor. Kom alltid ihåg att varje stor ledare runt om i världen hade sina egna mentorer som guidade dem här kommer du att lära känna exakt hur du hittar din mentor i Sweden.

Innan dess måste du hålla detta i åtanke- mentorskap är den första och viktigaste kvaliteten på ledarskap. Så om du vill bli en framgångsrik ledare, bör du ha vetat hur man blir en mentor. Och för det kan du enkelt gå på den väg som du guidar har visat dig. För att hitta din mentor måste du hålla fokus på ditt område eller önskan och hålla ett öga öppet på jakt efter honom / henne. Det bör inte vara som ett mirakel kommer att hända och plötsligt någon kommer att visas framför dig som en fe gudmor! Itâs bara du som måste välja rätt person som din mentor. Tänk på den person som guidar dig, uppmuntrar dig.

Här är några tips du kan tänka på när du söker efter din mentor Sverige

Hitta en person du vill vara som vem. Det är den bästa mentor du någonsin kan ha. Tänk på likheterna ni två har gemensamt, de gemensamma färdigheterna och egenskaperna och försök att utveckla dem och nå samma nivå som din idol. Så innan du söker efter din mentor försöka ta reda på liknande egenskaper som ni båda har gemensamt.

Fråga inte vid varje tillfälle till personen att vara deras mentor. Det kan vara läskigt. Försök att inleda små samtal i början, försök att känna personen lite bättre. Låt konversationer och möten med flödet. När du får hundra procent säker på att du har fått din mentor, så bara fråga men på ett anständigt sätt. Bli inte upphetsad och förstöra det med stamning!

Försök att inleda några fler möten och följa upp regelbundet med din mentor. Men återigen inte tvinga dem. Skicka formella e-postmeddelanden och gå för formella samtal. Försök att hålla kontakten med din ledarskapguru.

Få feedback från personen. Försök att få dem att känna sig nära och bekväma nog så att de kan ge dig förslag och råd. Det är ett av de viktigaste stegen där du enkelt kan förstå om den personen är villig eller kan vara din mentor eller inte. Prata öppet med personen om dina drömmar, mål, begränsningar rädsla, så att de kan hjälpa dig.

Kom ihåg mentorskap är en process. Itâs inte som har hittat din mentor och boom! Mirakel hände! Du måste hålla tålamod och samarbeta med din mentor. Ge dem tid att känna dig, dina förmågor, dina styrkor samt nackdelar! Lita på din mentor och de hjälper dig att utmärka dig i ditt liv. Om du bor i Sverige så kan du enkelt hitta några briljanta ledarmentorer i Sverige via olika kurser också!

Contact This Member

Join our Mailing List to Receive Marketing Tips