• (888) 385-4245
  • Contact Us
  • Member Login
  • Get Listed Today
Posted by on 08/23/2019

Nya Krogar I Stockholmhösten 2019 | Nöjesguiden

Nya Krogar I Stockholmhösten 2019 | Nöjesguiden

Nöjesguiden publicerar en restaurang och bar nyheter på deras webbplats om nya tavernor i Stockholmhösten 2019.

Hösten bjuder i vanlig ordning på ett gäng nyöppningar. Här är några av de etableringar som får se dagens ljus i Stockholm. 

PUNK ROYAL ÖSTERMALM 
Banérgatan 7 
Efter att äntligen fått ordning på systerkrogen i Köpenhamn har duon bakom Punken siktet åter inställt på Stockholm. Huvudstaden får en ny Punk i Coco & Carmens gamla lokaler i slutet av augusti.

COPINE 
Kommendörsgatan 23
Krögarna bakom Jim & Jacob ynglar av sig med medelhavskrogen Copine. Namnet är franska för flickvän, och platsen är La Boccas tidigare lokaler på Kommendörsgatan, som en gång i tiden även huserade lyxrestaurangen GQ. 

FOLKPARKEN 
Sveavägen 53
I Jensens Böfhus (RIP) tidigare lokaler på Sveavägen öppnar nu Folkparken. Interiören är rå med sex meters takhöjd, stålbalkar och oputsade väggar, och köket kommer att ha såväl ett rökskåp och en argentinsk kolgrill. Förutom restaurangdelen öppnas även en grillkiosk mot gatan som erbjuder snabbmat för take-away. I källaren blir det ett taproom med en mängd ölkranar.

EMANUEL 
Hornsgatan 41
I lokalerna som tidigare huserat klädaffären Jupiter bygger nu Sveagruppen en ny italiensk bistro och bar. Den nya restaurangen, som kommer att gå under namnet Emanuel, ligger alltså på Hornsgatan och väntas öppna under sensommaren 2019.

CHELAS 
Verkstadsgatan 4
I Bitter Pills (RIP) tidigare lokaler i Hornstull har nu mexikanska Chelas flyttat in. Krogens ambition är att visa upp en bredare palett av mexikansk mat än bara tacos. 

BIO RIO 
Hornstulls Strand 3, biorio.se
Indio Kitchen tar över Bio Rio och öppnar ny krog mitt i gentrifieringens Hornstull. September månad är sagt och namnkunniga namn är nämnda. 

BISTRO BIBBLAN 
Hammarby Sjöstad 
Gänget bakom Usine öppnar ny krog i Hammarby Sjöstad med ambitionen att skapa en mötesplats som håller öppet från frukost till middag.

Se fler restaurang och bar nyheter Stockholm här -https://ng.se/artiklar/krog/stockholm

Contact This Member

Join our Mailing List to Receive Marketing Tips