• (888) 385-4245
  • Contact Us
  • Member Login
  • Get Listed Today
Posted by on 10/11/2019

IOSEF HAR SLÄPPT NY SINGEL OCH VILL BJUDA ALLA PÅ CAVA

IOSEF HAR SLÄPPT NY SINGEL OCH VILL BJUDA ALLA PÅ CAVA

I somras skulle Frans Walfridsson, mer känd som iosef ha uppträtt på Hotell Nöjesguiden men tappade tyvärr rösten. Nu är rösten tillbaka med en en ny singel och ett nytt klubbkoncept. Vi har pratat med iosef om singeln se på oss nu och klubbkvällen på Under Bron nu på lördag.

Du släppte nyligen singeln se på oss nu tillsammans med Gonza-Ra, berätta om den.
Se på oss nu är den första låten jag skrev till mitt kommande projekt, och den satte på många sätt prägel på vart jag gått soundmässigt. Jag skrev den i Berlin förra våren, och jag har sett fram emot att släppa den sedan dess. Gonzas vers tillkom senare, och gav låten en till dimension. 

Varför just Gonza-Ra?
– Jag fuckar verkligen med Gonza’s sound, och det är såklart en stor del av det, men framförallt för att jag verkligen diggar Gonza som person. Vi har jobbat en del ihop men kanske till störst del bara hängt, så det känns självklart att släppa en låt tillsammans.

Du är även förutom artist även låtskrivare och producent, vad kommer först låten eller musiken?
– För mig kommer nästan alltid själva beatet först. Jag utgår från den vibe beatet ger mig, och skriver utifrån det. Däremot så skriver jag även mycket utan att ha en låt i åtanke, framförallt poesi, vilket ibland leder till låttexter. Det är viktigt för mig att inte sätta upp så tydliga ramar, fokus ska alltid vara på känsla och spontana idéer.

Läs mer : https://ng.se/artiklar/iosef-har-slappt-ny-singel-och-vill-bjuda-alla-pa-cava

OCKSÅ INTRESSANT - https://ng.se/klubb-konsert/stockholm

Contact This Member